Cageball

Mi is az a ketrecfoci (cageball)?

Hazánkban és szerte a világon egyre nagyobb méreteket ölt a szabadidősport. A csapatsportok közül legtöbben a labdarúgást kultiválják, sőt a nagypályás játéknál egyre népszerűbbé válik a kispályás foci. Ennek is több válfaja van, lehet vonalig játszott, palánkos vagy ketrecfoci (cageball). A kispályás labdarúgásnak az egyik előnye az, hogy nem kell hozzá sok ember. A cageball-ban a létszám 6 főre korlátozott és kapus sincs.

A ketrecfoci legfőbb ismérve, hogy ez egy olyan labdajáték, amiben nincs leállás (csak gól illetve szabálytalanság esetén van játékmegszakítás), mivel a labda nem képes elhagyni a játékteret. Az első pályát annak idején profi labdarúgóknak készítette a német Jörg Berger, korábbi Schalke tréner. Legfőbb célja az volt, hogy játékosainak (edzés keretein belül) fejlessze a robbanékonyságát. Mindezek mellett az összjátékra is pozitív hatással van, mivel szűk területen kell járatni a labdát, pontos átadásokkal. Remek hatással van az állóképességre és a jó kondíció fenntartására. A ketrecfoci elősegíti a gyors helyzetfelismerést és fejleszti a technikai készséget.

Labdarúgóknak téli alapozásként vagy utánpótlásuk fejlesztéseként, de más sportág képviselőinek kiegészítő sportként is kiválóan alkalmas. Különleges felszerelést nem igényel, csak teremben használható cipőt. Nők és férfiak egyaránt játszhatják. Már gyermekkortól érdemes a cageballt elkezdeni, és amíg a lábak engedelmeskednek, addig mindenkinek ajánljuk.

 

Cageball paraméterek

Cageball pálya szerkezeti felépítés

A mobil Cageball pálya modulrendszerű acélvázas elemekből épül fel.

  • 19 db standard (2×2,5m) pályaelem
  • 1 db közép elem ajtóval (0,8x2m)
  • 4 db hátsó elem a kapukkal (1×1,4m)
  • 4 db felső összefogó hálótartó elem
  • 24db oldalmerevítő elem

Az elemek magukon hordozzák a palánkot és az ütésálló polikarbonát burkolatot. Az acélváz feketére festett, a palánkozat  nagy kopás állóságú laminált felületű faborítás, a pálya  hosszanti oldalán ütésálló  polikarbonát .

Kiegészítők:

  • Ütésálló polikarbonát ablakozás natúr osb keretbe foglalva
  • 1m magasságú 16m hosszú oldalpalánk
  • 20nm első, hátsó palánkozás kapuval
  • Nagy kopás állóságú sportpadló borítás
  • 2db előre gyártott 100X140cm focikapu, 2db kapuháló, pályavonalazó pvc csík,128 nm labdafogó háló

A modulok összefogatása csavarozással készül, a padlózat  pvc burkolat.

Padlózat a megrendelő igénye  szerint kiválasztott  PVC  burkolat melynek költsége megrendelőt terheli.

Alapár, mely tartalmazza  a teljes felépített pálya szerkezetet : 1.850.000. Ft+Áfa