Vending Bróker

Üdvözöljük a Vending Bróker Ügynökségnél!

 

Mint az immár köztudomású, a vending területen fontos törvényi változás lépett életbe 2017-ben az online felügyeleti rendszer bevezetésével. Jó hír, hogy ezt a szakmát minden bizonnyal a megtisztulás, a nagyobb elismertség és megbecsülés övezi majd a jövőben, nem csak a közvélemény, hanem az iparágban résztvevők oldaláról egyaránt. Ugyanakkor az üzemeltetők részéről sorra felmerülnek olyan kérdések, amelyekre még nincs kiforrott válasz, egyfajta bizonytalanság, tanácstalanság tapasztalható köreikben.

Számosan úgy vélik, hogy az éleződő versenyt nem érdemes folytatni, és azt fontolgatják, hogy kiszállnak. Még többen azt gondolják, hogy mindent el kell követni, hogy továbbra is részt vehessenek ezen a piacon, hiszen jó üzemeltetési pontokkal rendelkeznek, kár volna veszni hagyni azokat. Igaz, a verseny éppen arról is szól, hogy ésszerű keretek között számos fejlesztést, berendezés korszerűsítést szükséges megtenniük, amellyel képesek lesznek megfelelni a piac egyre magasabb technikai elvárásainak. Ez persze roppant nehéz, de mégis elkerülhetetlen feladat, talán épp elég, ha a hazai géppark átlagos életkorára gondolunk. Véleményünk szerint az energetikai – és környezetvédelmi vizsgálatok is ezt igazolják.

Vállalkozásunk, a Vending Bróker Ügynökség, ebben a folyamatban kíván közreműködni, segítséget nyújtva azoknak az üzemeltetőknek, akik továbbra is ezen a területen akarnak érvényesülni. A Vending Bróker Ügynökség megalakulását 20 éves szakmai előélet tapasztalatai segítették a technológiai- műszaki- és beszerzési feladatokat ellátva. Több mint 1 éves piackutatás előzte meg az ügynökség létrehozását, számos a piacon szereplő partner véleményét kikérve, és tapasztalataikra támaszkodva fejlesztettük a rendszert.

Folyamatábra

A jelen kihívásokhoz és az ügyfél-igényekhez alkalmazkodva még színvonalasabbá tettük szolgáltatásunkat, amellyel a meglévő és új ügyfeleinket kívánjuk kiszolgálni. Független ügynökségnek és tanácsadóknak nevezzük magunkat, amely iroda képes szinte minden igény menedzselésére, mindezt rendkívül kedvező finanszírozási konstrukcióval kiegészítve.

A folyamat az igényfelméréssel kezdődik, majd ügyfelünkkel közösen kidolgozzuk, megtervezzük a megvalósítandó fejlesztéseket, beszerzéseket, amelyre ajánlatot teszünk. Flottapartnerként mindezt versenyképes árakon tudjuk megtenni. A beszerzésekhez részletfizetési konstrukciót áll módunkban felajánlani, amelyhez rendelkezünk az egyedülálló pénzpiaci termékkel és a szükséges pénzintézeti háttérrel is. A banki ügymenetet lefolytatjuk és az online feltételeknek is megfelelő, üzemkész berendezéseket átadjuk, akár dekorációval, vagy egyéb opcionális eszközzel felszerelve. Ezzel még koránt sem fejeződik be a munkánk, mert további piackutatási és marketing tevékenységet is végzünk. A szakma még jobb elismertségét, fejlődését és támogatását kívánjuk elősegíteni. Új partnereket kívánunk bevonni, akik termékeik forgalmazásához üzemeltetői pontokkal rendelkező résztvevőket keresnek.

Összefoglalva, az a háttér partner kívánunk lenni, aki kitölti azt a hiányzó szolgáltatói felületet, amelyre a vending iparágban résztvevőknek szüksége volt, szüksége van, illetve szüksége lesz. Ehhez kérjük a szakma támogatását és természetesen várjuk kedves ügyfeleinket központi irodánkban.